Termeni si conditii

Bine ati venit pe AMV Nails.ro!

Va multumim ca ne vizitati!

 

AMV Nails.ro va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

 

Precizari prealabile

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. AMV Nails.ro nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

 

Politica de confidentialitate si de securitate a datelor

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul stabilirii unei colaborari eficiente cu utilizatorii. AMV Nails.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Vom folosi datele personale ale utilizatorilor in scopul de a-i notifica asupra oferterol promotionale si asupra noutatilor prin newsletter-ul site-ului si de a transmite cupoane, felicitari sau alte mesaje. Ne obligam sa nu facem publice sau sa instrainam prin orice alt mod bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o colaborare ulterioara optima intre AMV Nails.ro si clientii sai. Daca clientul nu mai doreste primirea newsletter-ului, se poate dezabona printr-un simplu click pe link-ul primit prin email de la AMV Nails.ro.

AMV Nails.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul site-ului sau a contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

 

Drepturile de autor

Intregul continut al site- ului AMV Nails.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente apartinand site-ului www.amvnails.ro se pedepseşte conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea PFA.Hutuleac Eudochia si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

AMV Nails este marca inregistrata a PFA.Hutuleac Eudochia, fiind inregistrata la OFICIUL DE STAT PENTRU INVENTII SI MARCI, cunumarul 30789225.

 

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa info.amvnails@gmail.com

 

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, ...). EchipaAMV Nails.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi,echipa AMV Nails.ro nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. AMV Nails. ro nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.

 

Garantia produselor

Toate produsele afişate beneficiază de garanţie pe o perioadă determinată, mentionată in certificatul de garanţie al fiecarui produs in parte. Produsele achiziţionate sunt livrate impreună cu certificat de garanţie şi/sau declaraţie de conformitate cu specificaţiile producatorului sau ale importatorului.

Pierderea certificatului de garanţie duce la pierderea garantiei . Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu vom emite duplicate pentru certificatul de garantie.

 

Conciliere clienti nemultumiti

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. Puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu dna. Hutuleac Eudochia: hutuleac.eudochia@amvnails.ro.

 

Fraudele

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.amvnails.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, PFA.Hutuleac Eudochia rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

 

Litigii

PFA.Hutuleac Eudochia, proprietara a AMV Nails.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

Loading...